Op zondag 22 september is er in onze kerk een bijzonder en indrukwekkend optreden bij te wonen van Choir Company Vocals. Onder leiding van Maarten Wassink vertelt en bezingt het koor het verhaal van de bijbel in één uur.

‘In Liefde Bloeiende’ – de Bijbel muzikaal verhaald, neemt je op poëtische manier mee op ontdekkingstocht door de Bijbel. Vanaf het begin, het moment dat de mens de tuin moest verlaten, tot aan het eind als de mens daar weer in terug mag keren. Hoe de vreugde van het leven en het lijden met elkaar zorgen voor liefde die zowel bloedt als bloeit. In de voorstelling worden zang, verhaal en film op een bijzondere manier ingezet om de grootsheid van dit verhaal te vertellen.

Choir Company bestaat uit enthousiaste zangers en zangeressen uit heel Nederland die deelnemen aan diverse koorprojecten. ‘In Liefde Bloeiende’ is ontstaan in een samenwerking tussen Peter van Dijk (schrijver) en Maarten Wassink (dirigent van The Choir Company). Peter en Maarten werkten al eerder samen in het Paastheater Waarom nu!?, dat gedurende 5 seizoenen door het hele land te zien en te beluisteren is geweest.

Het optreden begint om 19.00 uur en is gratis toegankelijk. Na afloop is er een collecte voor de onkosten.